főtt burgonya
liszt amennyit felvesz (Mantler gluténmentes)
só, bors ízlés szerint
olaj
A gnocci recepthez több burgonyát főzök meg és török össze, így a vacsora is -ami sláger nálunk- hamar elkészül.
Az áttört burgonyát, liszttel, sóval, borssal jól összedolgozom és gobócokat formázok belőle. Forró vízben kifőzöm és hűlni hagyom, majd beteszem a hűtőbe.
Vacsora előtt egy serpenyőbe felkockázom és olajban átsütöm (aki szereti ropogósra sütheti).
Burgonya: könnyen emészthető, értékes fehérjét, sok C-vitamint és fontos ásványi anyagokat tartalmaz.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.