HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.06.10. 16:27 Gránátalma

Serpenyőben sült burgonyagombóc

főtt burgonya

liszt amennyit felvesz (Mantler gluténmentes)

só, bors ízlés szerint

olaj

A gnocci recepthez több burgonyát főzök meg és török össze, így a vacsora is -ami sláger nálunk- hamar elkészül.

Az áttört burgonyát, liszttel, sóval, borssal jól összedolgozom és gobócokat formázok belőle. Forró vízben kifőzöm és hűlni hagyom, majd beteszem a hűtőbe.

Vacsora előtt egy serpenyőbe felkockázom és olajban átsütöm (aki szereti ropogósra sütheti).

 

Burgonya: könnyen emészthető, értékes fehérjét, sok C-vitamint és fontos ásványi anyagokat tartalmaz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr4996201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása