HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.05.17. 09:50 Gránátalma

Zalakaros, Hotel Karos SPA

Zalakaros, Zala megye üdülővárosa, mely hazánk legkisebb létszámú városa. A térséget hatalmas erdők, halastavak, üdülőtelkek övezik. Sikerét 1967-ben köolajkutatás közben, 1000 méter mélyből feltörő 96 fokos termálvízre bukkantak, mely gyógyír különböző megbetegedésekre.

Az Alma utcában pedig ott áll ez a gyönyörű és hatalmas szálloda.

Hotel Karos SPA

8749 Zalakaros

Alma u. 1.

Tel.: 06-93-542-500

www.karos-spa.com

A szálloda **** superior besorolású, 221 szobával, 4000 m2 SPA részleggel rendelkezik.

A szobánk a szálloda 4. emeletén volt, erkéllyel és kilátással a gyönyörűen gondozott belső kertre s a szálloda mögötti akácerdőre, melynek illata minden este jelen volt a szobában, a kedves madárhangokkal s a nem túl hangos ciripelésekkel együtt. A szoba barátságos, tágas, belakható és tiszta.

A wellness részleg a -1 emeleten található, több belső ill. külső úszó-, termál-, massage medencékkel, melyek 29-37, a szaunák 80-100 fokosak.

Az étterem szintén a -1 emeleten volt, amely rendkívül tiszta, barátságos és terített asztalokkal várta a vendégeket. A nagyszerű mégis az volt, hogy megismerhettem a nagyon kedves és figyelmes, fiatal főszakácsot, aki -szállodai bejelentezésünk után- fogadott a birodalmában. Alkalmazottai is barátságosak és nagyon segítőkészek voltak az ott töltött idő alatt. Igaz csak félpanziós ellátást kértünk, mert gasztromániám nem engedte, hogy a város többi éttermének ne adjon lehetőséget a zalai ételek megismerésére. A félpanzió alatt változatos reggelit és vacsorát kínáltak -főként főtt ételekkel és nem a hideg és unalmas fogásokkal!

Hogy miért döntöttem -döntöttünk a Hotel Karos szálloda mellett? Gyermekkoromban sokat nyaraltam Zalakaroson egy családnál, de sajnos már nem emlékszem rá -talán ez az igazi ok, hogy keressek egy kis múltat vagy halvány emléket és felfedezzek egy kis jelent, hogy később a jövőben emlékezzek rá. Az internetes honlapon pedig nagyon színvonalas és barátságos képet festettek le a városról és a szállodáról.

A szállás ügyintézése szinte gyermekjáték volt, bármilyen kérdésre ha nem is azonnal, de utánanézve felhívtak és válaszoltak rá, vagy épp szinte egycsapásra megoldották a problémánkat -mint az egyéni gluténmentes étkezést és a tenisz lehetőségét is.

S hogy ajánlanám -e ismerőseimnek a szállodát? Természetesen igennel válaszolok.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr491126182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása