Annyira sokan és sokszor dícsérték a sült céklát, hogy vettem a bátorságot és én is készítettem. Ki kellet próbálnom és máskor is fogok ilyen készíteni a családnak.
- cékla (4-5 darab, közepes)
- olívaolaj
A céklákat megmosom, leszárítom, alufóliába csomagolom de mielőtt lezárnám olívaolajjal meglocsolom. Sütőtálba helyzem és sütöm kb. egy órát (tűpróba).
Köretként is kitűnő, de apróra vágva és beletéve joghurtba...mennyei.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.