Parmezános sertésszűzérmék paradicsomos tésztán gluténmentesen
Paradicsomszósz:
- paradicsom
- étkezési keményítő
- cukor, só, bors, bazsalikom
- olívaolaj
- 1 csomag rizstészta
- só, olívaolaj
Parmezános sertésszűzérmék:
- 1/2 kg. sertésszűzérme szeletben
- tojás
- reszelt parmezán
- burgonyapehely
- só, olívaolaj
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.