Salátacukkíni
Cukkíni: Uborka és a tök keresztezéséből származik. Ezeket a kisebb, zsenge cukkínikat héjával együtt is fogyaszthatójuk és a magjai is szinte észrevehetetlenek. Fogyókúrázóknak ideális 32 kcal/100 g, zsírtartalma 0.4 g/100 g. Sokoldalú zöldség mert készíthetünk belőle levest, salátát, fasírtot, palacsintát, ránthatjuk és grillezhetjük is. Tölthető és rakott ételeknek is kítűnő.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.