1. olívaolaj (főző, saláta, extra, szűrt és szűretlen)2. fokhagyma (friss)3. rozmaring (friss, szárított)4. tojás (friss és többnyire házi)5. chilipaprika (friss és szárított, ledarálva krémnek)6. paradicsom (friss, üveges -házi, szárított)7. rizs8. rizstészta9. eper (amíg…
2009.04.02. 21:47 Gránátalma
Top 10 alapanyag
Szólj hozzá!
2009.04.02. 21:24 Gránátalma
Étteremkritika: Sziget Étterem, Tarján
Sziget Étterem és Panzió2831 Tarján, Kossuth tér 22.Tel.: +36-34-372-910http://www.sziget-panzio.hu/2009. március 29-én vacsorázni voltunk a tarjáni Sziget Étteremben. Eddig szándékosan nem mentünk (mentem) be ebbe az étterembe, mert valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet.…