HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.11.11. 18:44 Gránátalma

Hétvége Egerszalókon

Thermal Park Egerszalók

3394 Egerszalók

Thermal camping sor 1-3

Tel:+36/36 789-607

http://www.egerszalok.eu/hu/index.html

November 6-7-én Egerszalókon és környékén töltöttük a hétvégét kollégáimmal. A szállás tökéletes volt, a környék gyönyörű s csak éjszaka esett az eső -azt gonolom, csak a mi kedvünkért. Meglátogattunk Egerben 2 kiállítást: http://szemfenyvesztes.uw.hu/, http://www.varosavarosalatt.hu/, kipróbáltunk számtalan éttermet, kávézót s nem utolsó sorban egy nagyszerű borozót -külön posztot érdemel. Hazafele kitérőként a Bükki Nemzeti Parkot is végig gyalogoltuk -mely fantasztikus színekben pompázott.

Szemfényvesztés kiállítás különlegessége, hogy szó szerint vak sötétben bottal mentünk végig egy berendezett pincerendszeren mely kb. 130 méter volt 60 perc alatt, egy vak fiatal fiú kíséretében. Szívem szerint soha nem mentem volna be, hiszen rettegek a sötétben, de kiváncsiságom legyőzte ezt. Elgondolkodtató tapasztalatokat gyűjtöttem.

Város a város alatt, az érseki pincerendszer bemutatása nagyon érdekes volt, falai tufából vannak s itt tartották a borok nagy részét. 2007-ben a 7 magyar csoda közé választották.

Szállás:

Egerszalók -Sóbarlang:

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr541518463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi0326 2009.11.12. 12:13:43

Jaj de szép helyen jártatok! Várjuk a borozós postot! :-)

citromosjegestea · http://www.minerva-szki.hu/szakkepzesek/marketing-es-reklamugyintezo.php 2009.11.12. 12:55:17

Egerszalók fantasztikus hely. Néhány éve még rejtve volt a turizmus elől, de mára kiépült, remélem ezek a mellett azért vigyáznak az ottani értékekre a helyiek. Nem tudtok erről valamit?
süti beállítások módosítása