HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.06.24. 22:12 Gránátalma

Meggy souffle

6 tojás fehérje (habbá verve)

10 dkg cukor

3 marék magozott meggy (friss)

A kimagozott meggyet turmixgépben pépesre aprítom. A 6 tojás fehérjét miközben habbá verem, hozzáadagolok kb. 10 dkg cukrot. Mikor elkészült lassan hozzáadagolom a meggyturmixot és fakanállal lassan eldolgozom. Kivajazott souffle formába kanalazom s 200 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük. Frissen elkészítve tálalom.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr781206563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.