HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2009.06.24. 21:42 Gránátalma

Grillezett zöldhéjú kagyló

5 db kagyló fejenként

fűszervajhoz:

125 dkg vaj

4-5 db. paradicsom húsa (apróra vágva)

1/2 evőkanál medvehagyma (apróra vágva)

2 evőkanál parmezán (reszelt)

pirított kenyérszeletek

Egy tálban összekeverem a fűszervaj hozzávalóit s félre teszem. A kagylókat készre főzöm, majd egy sütőedénybe sorakoztatom s teáskanálnyi fűszervajat teszek mindegyik kagyló tetejére s grillfokozaton 5-8 percig grillezem. Tálaláskor ügyeljünk arra, hogy a kagylóhéjakban maradjon a megolvadt fűszervaj.  Pirított kenyérrel tálalom. Kiváló előétel.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr101206507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.