HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.09.18. 06:10 Gránátalma

Ecetes paradicsomsaláta

Ecetes paradicsomsalátát először a visegrádi Silvanus Hotelben ettem -kérem nem nevetni. Megfogott az egyszerűsége és az íze. Kiváló kiegészítője egy főételnek, sülteknek.

3 dl víz

2 evőkanál porcukor (csapott kanál)

1 evőkanál ecet (kizárólag 10 %-os)

paradicsom (6-8 darab, félbe vágva és vékonyra szeletelve)

fél szál póréhagyma (félbe vágva, apróra szeletelve)

pici só

Egy tálba összekészítem az ecetes levet, beleteszem a vékonysza szeletelt paradicsomot és a póréhagymát. Jól átforgatom. Lefedve hűtőszekrényben lehűtöm. Nagyon finom.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr46668966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BeckZsu · http://beck.blog.hu/ 2008.09.18. 16:59:33

Nincs kedved egyszer kipróbálni ecet helyett citromlével, és egy kis bazsalikommal megszórva? A kedvenc salátám :)