HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.04.06. 17:00 Gránátalma

VKF XIV. Magyar ízek: Vadas burgonyagombóccal

1 kg hús (marha vagy malac, apróra kockákra vágva)

5 nagyobb répa (lereszelve)

1 pohár tejföl (nagy)

burgonyakeményítő (gluténmentes)

mustár

vöröshagyma

olaj, só, bors, babérlevél

kifőtt burgonyagombóc (főtt burgonya áttörve, só, liszt -gluténmentes, tojás)

A hagymát üvegesre pirítom, ráteszem a húst, átforgatom és felöntöm vízzel, ízesítem. Félkész állapotban hozzáteszem a répát és tovább párolom. A tejfölben elkeverek -csomómentesre- kiskanál mustárt és burgonyakeményítőt, majd hozzáadom a húshoz. Burgonyagombóccal tálalom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr78413776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.