HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2007.09.08. 17:06 Gránátalma

Mai piac gyümölcse: birsalma

 Birsalma: Fogyasztása nyersen élvezhetetlenül fanyar és nagyon kemény állagú. Főzve, párolva készíthetünk belőle birsalmasajtot, lekvárt, kitűnő kiegészítője a gyümölcslevesnek, húsételeknek. 

Szólj hozzá!


2007.09.03. 17:30 Gránátalma

Csilis vörösboros marhalábszár

Vasárnapi ebéd: csilis vörösboros marhalábszár pörkölt- 70 dkg marhalábszár (apróra vágva)- hagyma, só, bors, pirospaprika, csili- vörösbor A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük és addig főzzük míg a hús puha nem lesz. Ezt a…

Szólj hozzá!