A sütőtök magjait kiszedegetjük, megszárítjuk majd lemorzsoljuk róla a ráragadt tök húsát. Sós vízben átforgatjuk majd 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük. Felpattanó, kinyíló szemek mókás kalandját nézhetjük végig a sütőajtón keresztük. Nagyon finom esti ropogtatnivaló.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Andi0326 2009.11.08. 13:59:46
Köszönöm a linket!
Mentettelek, beteszlek a listámba is!
Ja és elkezdtem csemegézni a receptek között! :-)
Andi