HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.11.29. 16:24 Gránátalma

Tenger gyümölcsei rizstésztával

1 csomag tenger gyümölcsei

1 paradicsomkonzerv

300 ml főzőtejszín

friss gyömbér

1 citrom

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

1 chilipaprika (kimagozva)

1-2 ek szójaszósz

olívaolaj, só, bors, oregano

300 g rizstészta

A tenger gyümölcseit pár perc alatt készre pároljuk. Lecsepegtetjük. A hagymát apró kockára vágjuk, olívaolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a kimagozott apróra vágott chilipaprikát, hozzáöntjük a szójaszószt, majd az apróra vágott paradicsomkonzervet és az összetört fokhagymagerezdeket. Beletesszük a már megpárolt tenger gyümölcseit és felöntjük a főzőtejszínnel. Hozzáadjuk a megpucolt gyömbért (egyben) és a citrom felének a levét. Készre pároljuk. Rizstésztával tálaljuk. A recept alapötlete innen származik.

További receptem: Fehérboros tenger gyümölcsei rizstésztával

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr35794883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miner.hu 2008.12.04. 19:48:43

Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és a Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.
süti beállítások módosítása