25 dkg tenger gyümölcsei (garnélarák, tintahal, polip, kagyló)
2 dl főzőtejszín
1 dl fehérbor
újhagyma, só, bors, bazsalikom, petrezselyem, olívaolaj
1 csomag rizstészta
Olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott újhagymát. Felöntjük a borral, pároljuk és hozzá tesszük a tenger gyümölcseit. Jól átforgatjuk, kb. 2 percig pároljuk és felöntjük a főzőtejszínnel, sűrűsödésig kevergetjük. Ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal. A megfőtt rizstésztával óvatosan összeforgatjuk és friss petrezselyemmel megszórjuk -így tálaljuk. Egyszerű és varázslatosan finom!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.