HTML

Gránátalma

Gluten Free Recipes Finomságok -ahogy a férjem szereti. Utazgatások -ahogy én szeretem.

2008.08.31. 13:11 Gránátalma

Céklakrém

2-3 cékla

1 fej lilahagyma (negyedelve)

majonéz

kenyér (gluténmentes -friss vagy pirított)

A céklákat alaposan megmosom és megtörölgetem. Alufóliába csomagolva sütőben kb. 1 -nagyobb céklák esetén 1.5 óráig sütöm. Mikor kihűlt, meghámozom. Turmix segítségével leturmixolom a céklát és a negyedekre vágott lilahagymát, ízesítem majonézzel és sózom. Hűtőbe teszem, hogy összeérjen és lehűljön. Friss vagy pirított kenyérrel tálalom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://granatalma.blog.hu/api/trackback/id/tr51642058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása